Familien Sletten

Oslo

Jeg syns alltid det er kjempekoselig å være i Oslo, har bodd her i nesten 20 år og føler meg veldig hjemme når jeg kommer hit.

 

Nå er jeg på kurs her innen Rus, var veldig bra i dag, så jeg har store forventninger til i morgen. Det er ikke så ofte jeg er på kurs, så jeg nyter å bo på hotell og bare rusle ned til ferdig frokost.

 

Og så har jeg fått vært sammen med min niese Isabelle og det er alltid veldig koselig. I kveld har vi spist nydelig indisk mat, noe vi begge to elsker.

 

En ting til, jeg har solgt et akvarell bilde. Det er jo veldig gøy, det var et bestillingsbilde, var utfordret på varme farger. Dette er ei som er veldig glad i Didim, så jeg malte deler av Apollo templet med en varm sol og rødgul himmel i bakgrunnen. Det var litt spennende å vise det frem og se om hun likte det og heldigvis hun elsket det.

 

Den 1 og 2 desember skal vi ha julemarked i et gammelt tømmerhus på Vinstra og der skal jeg og noen andre stille ut bildene våre. Det er litt rart å stille ut sine egne bilder, føler seg avkledd på en måte.

 

I morgen er det avreise til Vinstra igjen Hjerte.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden