Familien Sletten

Snart fredag og da....

Hei og god kveld Hjerte.

 

Nå er det bare julemarked som står i hodet på meg, i kveld har vi gjort det siste (nesten). Ellers er det mange som er med å ordner og pynter, det blir skikkelig julestemning. Når lokalet vårt er i et gammelt tømmerhus, med tømmervegger, da blir det fort veldig koselig.

 

Og mye fint å få kjøpt, sjelden jeg har sett så mye hjemmelaget fin julepynt, dekorasjoner, nisser, tilda engler og julebakst - så hit må du bare komme Kul.

 

Tidligere i dag kunne Ivar Andre fortelle at han skulle ha besøk av en kamerat hele neste uke, de skal ha treningsuke.  Gå på skolen, trene og spise sunt.  YeahKul, helt supert, når huset står på hodet og det er øyeblikkelig advent. Og jeg har tenkt å vaske og ordne til advent neste uke etter 1 advent, henge opp utelys osv.  Ja, ja det blir sikkert koselig, hva er vel julen og advent, hvis man ikke har det litt morro HjerteHa ha.

 

Nå skal jeg legge meg og tenke på alt jeg skal huske i morgen!  For i morgen starter julemarkedet, skulle forresten hatt en nisselue - er det noen som har en til utlån?Hjerte

 

 

Stor klem fra meg Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden