Familien Sletten

1 advent

I dag er det 1 adventHjerte.

 

Skulle ønske jeg hadde kunne skrevet at huset var vasket og pyntet til advent, men slik er det ikke. Hele denne uken til og med i går kveld kl 23 har jeg vært på farten.

 

Men i dag har jeg bare slappet av og kost meg hjemme. Heldigvis er det ryddig og i orden hjemme, så jeg må bare få vasket litt og det skal jeg gjøre i morgen etter jobben. Så skal jeg henge opp julegardinene og få frem adventstaken og tenne 1 lyset.

I dag fikk Philip med seg adventsboksen jeg har laget til han og hans romkamerat på Våler. Håper de syns det blir koselig å pakke opp en liten gave hver dag frem til de reiser hjem på juleferie. I år reiser Philip rett fra skolen og til pappaen sin, Ivar Andre reiser fra her. De skal feire jul hos søsteren til Fred Ivar og hennes familie. Det er så godt å tenke på at hun lager det så koselig til jul og både Philip og Ivar Andre gleder seg til å feire jul sammen med dem.

 

I går hadde jeg en superfin dag og en veldig aktiv dag, startet kl 9 og  og var hjemme kl 23 i går kveld. Først var det julemarkedet og det var veldig koselig, men ikke noe gjør seg selv, så det er en del jobb å arrangere det. 

På kvelden fra kl 17 til kl 23 har vi Kafe for ungdom, så der var jeg også.

Men jeg var også på julegateåpningen på Vinstra, den må jeg ha med meg. Tror vi har den fineste åpningen, stor scene er oppmontert, sang og musikk, bålpanner, varm gløgg og litt småfrossen. Og så tennes julegranen og julegata og på høyt på fjellet tennes også en stor lysmast som er formet som et juletre på avstand. Sitter i sofaen i stuen og ser den nå, veldig koselig.

 

Håper alle greier å gjøre noe bra ut av adventstiden, ikke stress så mye med å vaske. Fyll huset med masse lys og nyt tiden, jeg bruker mye lys med batteri og lysslynger og adventsstjerner.

 

HjerteHjerteHjerteHjerte

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden