Familien Sletten

3 advent

Tenk i dag er det bare en uke til julekvelden. Da skal jeg og en til arrangere julekveld for de som er alene. Det er i forbindelse med jobben min og vi er så heldige i vår kommune å ha utrulig koselige lokaler. Vi har 2 etasjen i et gammelt tømmerhus og der er det julepyntet i hele desember.

 

Jeg har ekstrajobben min denne helgen, dvs jeg jobber som nattvakt på DPS på Otta, har hatt 2 og skal ha min siste nattvakt i natt. Heldigvis har det vært veldig stille og rolige vakter.

 

På fredagskvelden kl 18:00 hadde vi julekonsert på Betania av Laudate, de synger så nydelig. Gå inn på linken jeg har lagt ut under og hør på en av julesangene som jeg har lagt ut:

 

https://www.facebook.com/Betania-Vinstra-Pinsemenighet-1481562368745330/

 

Jeg skal avspassere i morgen på mandag og da håper jeg å bake et kakeslag til jul. 

I hele desember har jeg hatt altfor mye å gjøre og det vil jeg helst ikke tenke på eller skrive. Men det har også vært en fin tid.

Feks på onsdag skulle Philip på CT på Hamar, så da dro jeg hjemmefra kl 0630 og var ikke hjemme før kl 2230 på kvelden. Da hentet jeg Philip på Våler utenfor Elverum og vi fikk mange timer på Hamar sammen bare han og jeg. Det satte jeg stor pris på Hjerte

 

Vi spiste nydelig lunsj på Kai og Mattis. Cafe, den anbefales - helt spesiell gjennomført stil og god mat. Helt fullt dere hele tiden, vi var heldige å fikk bord ved vinduet. Vi du se noen bilder fra Hamarturen vår, gå inn og søk meg opp på instragram: svanhild elisabeth eller 

http://vsco.co/svanhildelisabeth/images/1

 

Vi ruslet litt på shoppingsenteret, handlet litt og spiste middag før vi dro til Våler igjen og etterpå dro jeg hjem til Vinstra. Da kjørte jeg innom å kjøpte meg den gedigne milkshaken som jeg hadde sett de annonserte på et gatekjøkken tidligere på dagen. Beste jeg har smakt på lenge.

 

Neste uke må jeg kjøpe ferdig julegavene, har handlet noe, men har igjen en del.

 

Denne helgen har huset vært fullt av ungdommer. Ivar Andre har hatt juleball på skolen på fredag og 3 gutter kom og overnattet her. Og etterpå har det vært å arbeide på russebilen, den står parkert hos en av de på russegruppa til Ivar Andre som har en stor garasje og alt utstyr de trenger. 

Og så har Philip hatt og har besøk av Lucy, koselig når det er liv i huset.

De kokker og ordner seg selv, jeg holder meg stort sett i senga når jeg har nattvakt. Så det er en ålreit helg, for guttene er innstilt på at den helgen gjør jeg ingenting, bare ligger i senga, sover og ser på film. Det må være slik ettersom jeg har den ordinære jobben min ved siden av.

 

Fra januar mister jeg min faste nattvaktshelg fordi de endelig har fått tak i kvalifisert folk på de stillingene de manglet folk i. Synd for meg for jeg hadde en helg av de stillingene som var ledige. De ville gjerne beholdt meg for jeg er den eneste av sykepleierne på natt som har videreutdanning i psykiatri, men jeg er ikke interessert i å jobbe kun på natt. Men det er en fin arbeidsplass, utfordrende arbeid og fine kollegaer. Jeg har aldri jobbet på natt tidligere, så jeg har lært mye, bl.a. at det er helt nødvendig at det fungerer mellom deg og din kollega på natt. Man er mye mere overlatt til seg selv om natta. Tror hun jeg jobber sammen med på natt gruer seg mere til jeg skal slutte enn jeg gjør, vi har fungert veldig bra sammen. Har gledet meg til hver helg jeg skulle jobbe sammen med henne, derfor gleder jeg meg til i natt også.

 

Kommer til å stå som tilkallingsvakt og så får jeg håpe at det blir noen vakter fremover. Ellers må jeg se meg om etter en annen ekstra jobb.

 

 

Ønsker alle en nydelig advent HjerteHjerteHjerte.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden