Familien Sletten

01012018

Tenk i dag er første dagen av 365 dager i et helt nytt år, rart å tenke på. Jeg har ingen nyttårsløfter, tror aldri jeg har hatt det. Tenker bare at jeg skal utnytte året godt og jeg vet hva jeg må jobbe med.

 

I dag har jeg og mor kjørt Isabelle, min niese til Oslo igjen. Hun hadde så mye bagasje å ha med etter julen og så var det koselig å ta en tur. Vi kjørte bilen til mor og den har godt av å få luftet seg litt.

 

Isabelle er ikke gamle jenta, men har kjøpte seg leilighet i Bygdøy Alle for et par år siden. Jeg er superstolt av henne.  Tenk hvis jeg hadde vært så lur når jeg flyttet til Oslo og bodde der i nesten 20 år og bare leide meg leilighet.

 

Istedenfor å gå ut å spise, bestilte vi oss Indisk mat og satt hjemme i leiligheten hennes og koste oss. I Oslo regnet det og var skikkelig tåkete, så kommer man til Vinstra igjen og her er det bare så utrulig vakkert ute. Sjelden det har vært en jul, med så mye vakkert å se på ute. Det kom ganske mye sne rett før jul og så ble det kaldt og da henger sneen tungt på trærne - det er som et vintereventyr. Tror jeg har tatt 100 bilder, hver dag syns jeg det er enda vakrere.

 

I morgen er det jobb og hverdag igjen, det er viktig å trives i hverdagen - det er flest av dem Hjerte.

 

 

Klem Hjerte

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden