Familien Sletten

Blomst!

Hei Hjerte

 

I dag har jeg prøvd meg som lærer på den Videregående skolen på Vinstra. Jeg var veldig spent, men det gikk ikke så verst tror jeg. 

Men jeg tror ikke det hadde passet for meg, jeg trives mye bedre i det yrket jeg har. Jeg liker å jobbe selvstendig og med å ha frihet til å legge opp dagen selv.

 

Fikk en nydelig blomst, det syns jeg var utrulig koselig. Nå står den å lyser opp kontoret mitt på jobben ettersom stuen vårt er et oppussingsprosjekt og jeg har allerede 4 blomster på kjøkkenbenken.

 

I går kveld satt jeg på jobben å forbredte meg, det er mange uker siden jeg var spurt, men jeg venter til siste kvelden allikevel. Det er helt utrulig at jeg skal sette alt til siste liten, men jeg har funnet ut at nå er det for sent å forandre på meg. Nå får jeg være som jeg er og være fornøyd med det.

 

I morgen kommer Philip hjem til mammaen sin, de har fri på fredagen. Så da skal jeg lage noe ekstra godt til middag, gleder meg. Ikke noe er så verdifullt for meg som å være sammen med guttene mine Hjerte.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden