Familien Sletten

I morgen, i morgen, men ikkje i dag.

Heisan Kul.

 

Nå har min private trener jobbet de to siste kvelden, derfor har jeg hatt "fri" fra treningsregime.

Men i morgen er det slutt på morroa, da har han satt meg opp på en gruppe som heter Tabata styrke. Hadde ikke hørt om det en gang, så da blir det en hard kveld, håper jeg kommer gjennom timen på en noenlunde verdig måte. Og jeg tuller ikke, men det går sikkert bra - tenk positivt nå Svanhild Sletten!!!!

 

Jeg har jo så lyst til å komme i bedre form, men samtidig blir jeg irritert når Ivar Andre maser på meg. Selv om jeg i utgangspunktet har bedt han om å hjelpe meg.

 

Pratet også med Philip på tlf i dag, rart at den minste gutten ikke bor hjemme lenger. Eller han bor jo fortsatt hjemme, men er borte på skolen. Han trives så godt på skolen, så det er helt supert!

 

I morgen er det torsdag dvs det er snart helg Kul. Gleder meg til å bare ha fri, har av en eller annen grunn gått å innbilt meg at det har vært torsdag / fredag hele uken. Syns denne uken har vært lang. I helgen er det full rulle på malingsprosjektet, det har stått stille nå i ukedagene. 

 

Gleder meg så mye til å få igjen stuen og den blir veldig annerledes, men det gjenstår en del jobb. Ettersom vi fjernet peisen, må det gjøres en del pussing og jeg vet ikke helt hva vi gjør der enda. 

 

Skal skrive litt i morgen kveld om hvordan "timen" min gikk, hvis jeg overlever. Og hvis jeg kommer meg avgårde, men det må jeg jo greie!!!

 

 

Klem Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden