Familien Sletten

Alene!

Jeg er heldig Hjerte. Jeg kan stå opp om morgenen, slik som i dag da jeg har fri, finne meg et stettglass med Pepsi Max. Ta meg en dusj og lage meg spennende frokost. Akkurat nå står det noe godt på stekeovnen, jeg har opp kuttet aubergine og paprika, blandet det med krydder og rapsolje. Dessverre glemte jeg tomatsaus på glass, men hva gjør det når man har spennende krydder fra Didim.

 

Og så har jeg hoppet i senga igjen Kul og bare venter på at frokostretten min skal bli ferdig. Ikke sikkert alle syns dette er noe man spiser til frokost, men nå er jeg alene hjemme og da gjør jeg som jeg vil Kul.

 

Poenget mitt med det jeg har skrevet er at jeg har så mye å være takknemlig for. Når jeg våknet så tenkte jeg først litt negativt, at jeg var alene, hva skulle jeg gjøre nå?  Men etter at jeg hadde pratet litt strengt til meg selv kom jeg frem til at jeg har alt å være takknemlig for.  Jeg har god helse, 2 friske fantastiske gutter, familie, jobb og mye annet.  Nå skal jeg skal nyte søndagen, fridag og lage meg en god frokost.

 

 

Kanskje jeg kjører en tur på fjellet, er spådd klart vær her i dag.

 

Nå ringte klokka på stekeovnen og frokosten min var klar, ikke alle som liker å spise frokost på senga, men jeg gjør det.

Mulig jeg hadde brukt stua / spisebordet hvis den hadde vært tilgjengelig. Men i går fikk jeg og guttene malt ferdig andre strøket med grunning, så nå er den klar for å bli malt. Egentlig har de to strøkene dekket så godt at man kunne nesten brukt stuen slik den er nå. Enda skal det to strøk med maling på og nå gjenstår det å se hva slags farge blir det på veggene. Der strides viKul

 

Nå vil jeg spise Hjerte, se på en film før jeg står ordentlig opp - ønsker alle en nydelig søndag Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden