Familien Sletten

Opp og hopp!

Så fort en uke går, nå er det faktisk 10 dager siden jeg var inne her sist. Og har jeg fått trent siden, neida skjønner ikke hva som gjør at jeg ikke greier å komme i gang. Har gått noen turer og prøver å være bevist på at jeg ikke tar noen snarveier annet at jeg får med meg den mosjonen jeg kan (uten å trene).

 

Nå er kl nøyaktig 0635 og jeg er på tur ut av senga. Gleder meg til helgen da skal jeg og guttene male hele lørdagen, så da håper jeg vi får gjort en del i stuen. Det får ikke fort med den malingen, for Ivar Andre som er primus motor og satte igang hele prosessen er en opptatt mann. Med skole, jobbing ved siden av og russebilprosjekt.

 

Men det kommer til å bli stor forandring Kul. Må innrømme at jeg gleder meg til å få tilbake stuen og da blir det spennende å innrede den på nytt. Ikke at vi skal kjøpe nye møbler, bare tenke litt nytt.

 

I går var Isabelle min niese som jobber som assisterende butikksjef på Kiwi Bygdøy på farten og ble tatt bilder av og filmet. Hun var plukket ut til å delta på en reklamekampanja som Kiwi skal ha. Tror det skulle komme allerede i uke 7, så det gleder jeg meg til å se. Hun er en nydelig jente så det blir sikkert veldig bra.

 

Ok everybody, hopp og sprett - utnytt dagen til det beste Hjerte

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden