Familien Sletten

Party

Heisan Hjerte.

 

Nå er klokken snart 0800 og det er lørdagsmorgen og jeg har fri, det er deilig. Har vært ute sammen med hundene, matet rådyrene og fuglene mine og selvfølgelig ekornene. Dette er noe av det som er så fint med å bo på landet og i nærheten av skog, du får nærkontakt med dyrene. Ihvertfall hvis det er noe du setter pris på, jeg tror det er sunt og godt for oss mennesker. For dyrene er en stor del av oss menneskene, altså ikke at de er en del av oss fordi noen tror vi har vært aper, men fordi de er en del av livet på jorden Kul.

 

Men det jeg gleder meg aller mest til i dag er at jeg og begge guttene mine skal male. Det går litt trått med den malingen av stua eller jeg er kanskje litt utålmodig, men slik går det vel når vi skal gjøre alt selv. Samtidig har vi lagt grunnlaget nå, så i dag blir det å male taket og alle listene inkl vinduene. Og kanskje vi begynner på veggene, vi må ihvertfall på butikken og kjøpe veggmaling og det er der utfordringen kommer. Vi er ikke enige om veggfargen, jeg ønsker meg alt hvitt, det gjør ikke guttene. Så vi får se hva som er resultatet når dagen er over.

 

Det aller viktigste i dag er at taket og listene blir malt og der har vi valgt klassisk hvit, hadde nå tenkt bomull på listene/vinduene, men på malerbutikken anbefalte de ikke det i taket. Og jeg tenkte at taket og listene/vinduene må kunne ha samme farge.

 

I går kveld hadde jeg en veldig koselig kveld, jeg er heldig som har så fine slektninger, som også er mine beste venner. Så i går kveld inviterte Kjersti-Oline som er mitt søskenbarn, meg og mine søstre på Texas steak barbeque. Nå var det bare jeg og Synnøve som hadde anledning til å komme og vi fikk servert den deiligste maten.

 

Vi ble enige om at nestemann til å gjøre noe slikt er Synnøve, ettersom jeg fortsatt maler stue og dermed ikke har stue. Blir spesielt å invitere til middag på soverommet mitt.

 

Tenk så spennende det blir å møblere stuen. Har lyst på nye lyse, florlette gardiner mot våren. Det skal jeg kjøpe meg i Didim tenkte jeg, når jeg kommer meg nedover dit igjen.

Er så usikker på når det blir, hadde tenkt på påsken, men nå har jeg fått jobbe ekstra på DPS Otta siste påskehelgen og da har jeg takket ja til det. Men påsken blir koselig allikevel, selv om jeg må bli rolig på Vinstra. Det er litt vane dette, siden jeg var liten jente har jeg vært vant til å være på fjellet hver påske og dermed føler jeg at i påsken må man ut på noe. Jeg kan reise på fjellet første del av påsken, mulig jeg børster støv av skiene og gjør det.

 

For første gang siden jeg fikk guttene vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre det med sommerferien, ettersom ting er usikkert rundt dem. Plutselig ble de store og da er det ikke lenger en selvfølge at de blir med meg på ferie. Philip skal ut som lærling og vet ikke helt når det starter, men som han sier så er det rart om lærlingtiden starter rett etter skoleslutt. Og Ivar Andre har fått jobb i et nytt prosjekt innen Tjenesten for funksjonshemmede og starter for fullt der etter skoleslutt og vet heller ikke noe om sin ferie.

 

Så der sitter jeg "ensom og alene", uten noen å feriere med. Neida, det absolutt ikke slikt, men det er en ny situasjon som jeg må finne ut av. Noen dører lukkes for alltid og da er det viktig at jeg som mamma går videre i min rolle som mamma med snart voksne barn.

 

Så jeg sier til alle mammaer der ute, bruk tiden godt med barna dine, det har jeg gjort og det angrer jeg ikke på. Det har vært noen fantastiske år Hjerte og det er fortsatt fantastisk å være mamma til mine 2 gutter.

 

Ha en nydelig lørdag, enten du skal tilbringe den alene eller sammen med noen du er glad i Hjerte.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden