Familien Sletten

Uken som har gått.

Denne uken har det skjedd mye egentlig Kul.

 

Ivar Andre og en kamerat har reist til LA, rart å kjenne på at guttene begynner å bli voksne. De har leid seg en kul leilighet i Hollywood, kun 1.5 km unna Walk of Fame gaten der kjendisene har navnene sine skrevet i stjerne på fortauene. 

Jeg har så lyst på en tur til USA, en gang skal jeg og guttene ta oss en tur Kul.

 

På torsdag denne uken hadde jeg og Philip en koselig roadtrip tur her i Norge. Vi dro fra Vinstra kl 0700 og ble ganske fort møtt av solen når vi  kjørte nedover Gudbrandsdalen. Frokost på Mc D på Lillehammer, bare koste oss på turen som gikk nedover mot Oslo i et nydelig vær.

 

For Philip er dette en drømmedag, han kjører en bil han elsker å kjøre, flott vær, høre på musikk og få kjørt på motorveien. Målet vårt var å sjekke hytta vår på Nærsnes, der var det mye sne. Og selvfølgelig veldig vakkert fordi solen skinte. Vi fikk begge to slik påskefølelse.

 

Etter at vi hadde vært der ville Philip vaske bilen på slik selvvask, viktig at bilen er ren. Når han var ferdig med vasken og tørket bilen, åpnet vi takluken og lekte en stund at det var vår.

 

Vi hadde tenkt oss innom Oslo, men det ble til at vi kjørte rett forbi Oslo. Ettersom vi brukte tid på hytta, ble det for sent.

 

Det ble et stopp på Hamar, der vi spiste nydelig indisk mat. Utrulig hvor mye man kan få gjort på en dag, vi var hjemme på Vinstra nøyaktig kl 20:00 på kvelden.

 

På 13 timer fikk vi skapt en nydelig dag og gode minner Hjerte.

 

Ønsker alle en god helgHjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden