Familien Sletten

Natt til lørdag i påsken.

Hei Kul 

 

Håper dere har hatt en fantastisk påske til nå, det har ihvertfall jeg. For første gang på mange år har jeg feriert på fjellet og det har vært en opplevelse. Det har vært et utrulig flott vær, noe som er med å forsterker all den vakre naturen. Nå er jeg kanskje litt inhabil når jeg påstår at vakrere fjell enn Kvamsfjellet er vanskelig å finne. Vi har de vakre Rondane, vi har Sukkertoppen, vi har Geitberget - på alle kanter er det høye fjell og daler.

 

Kanskje det er fordi jeg begynne å bli eldre at jeg legger merke til alt det vakre, kan ikke huske at jeg tenkte slik når jeg var yngre. Bare solnedgangen over Hovdemyren som jeg ser på hver kveld fra hytta, det er så nydelig. Og nå er det fullmånen, jeg bare står på trappa og ser på den, kanskje jeg er litt unormal. Samtidig er jeg glad for at jeg kan gledes av naturen, det er vel noe i at naturen gir energi.

 

Jeg har også vært litt uheldig, bare for å måtte klage litt. Jeg stupte mandagen før påsken startet, prøvde et slags brettgreie. Syns jeg greide dette veldig bra, men avslutninga ble dessverre heller dårlig. Datt rett bak og rett ned i et steingulv og slo halebeinet mitt. I hele 2017 var jeg ikke bort en dag fra jobben, men etter det fallet måtte jeg ta to dager med egenmelding. Det verket og sove var nesten umulig. Som om ikke det var nok så har jeg mistet en del av en tann og istedenfor å gå til tannlegen så tenkte jeg at det er jo ikke vondt, så dette går bra en stund til. Joda, mandagen i påsken satte det i gang og verket noe helt forferdelig, fikk tannlegetime på onsdag. Han fikk nå rensket opp og hadde på medisin som han sa og så må jeg komme tilbake etter påske for rotfylling, men det verker jo fortsatt. Har spist mere Paracet denne påsken enn jeg har gjort hele livet tilsammen, det er nesten sant. Så jeg har stor respekt for de som går med kroniske smerter, det må være helt forferdelig.

 

Nå er jeg på nattvakt, jobber 3 ekstra nattvakter, men kjører opp og ned fra hytta. Gleder meg til å våkne utpå dagen i morgen med knall blå himmel, gå en tur med hundene og sette meg ut i solen (og sove litt til).

 

Ønsker dere alle en fortsatt nydelig påske Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden