Familien Sletten

Lørdagskveld i påsken.

Hadde en nydelig tur innpå fjellet igjen etter nattvakten i dag tidlig. Solen hadde kommet opp og skinte over Rondane, som er det første du legger merke til. Måtte stoppe å ta et bilde.

 

Når jeg kom på hytta møtte det meg 2 glade hunder, Mia og Maia og de var klare for ut. Fyrte først opp i ovnen og så gikk vi en tur, på den brede løypa som går rett bak hytta. Vi ødelegger ikke skiløypa pga snøen er så hard og så går vi der scooteren har kjørt, "vegen" de har kjørt opp er like bred som en vei. Hundene løp og hoppe innover, så glade for å være ute etter en hel natt alene. Til vanlig har jeg bånd på dem, men nå lot jeg dem springe løst pga det var så tidlig på morgenen og det var ingen å se.

 

Fikk besøk av ei venninne som har hytte i nærheten så vi satt ute  og solte oss på ettermiddagen. Var borte på hytta deres å spiste middag senere på kvelden, Ivar Andre kom også oppover - kjempekoselig.

Og så presis kl 1945 måtte jeg ut og ned til veienenedenfor hytta vår og ta bilde av solnedgangen. Jeg elsker solnedganger og det er så vakkert å se denne solnedgangen over Hovde. Når solen er gått ned blir det et rosa skjær som legger seg over fjellene som er rundt oss.

 

Viktig å ta vare på alle gode opplevelser, jeg er sikker på at du har også opplevd noe vakkert i dag - som er verdt å ta vare på Hjerte.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden