Familien Sletten

1 påskedag

Plutselig er det helt stille på fjellet, veldig rart. Nå har det vært folk på alle hyttene rundt omkring meg og skiløypene har vært aktivit brukt.

Og så ble det helt stille, litt godt også. I dag har nok de fleste reist hjem, slik at de har en dag hjemme før jobb og skole.

Litt vemodig at påsken er over, det har vært en drømmepåske. Jeg reiser hjem i morgen utpå dagen.

 

I dag tidlig når jeg kjørte innover Kvamsfjellet fra nattvakten måtte jeg stoppe flere plasser å ta bilder - igjen. Det blir liksom vakrere og vakrere, så jeg har tatt mange bilder denne påsken av de samme fjelltoppene.

 

Gikk en lang tur med hundene før vi la oss for å sove, hundene legger seg sammen med meg å sover de også. Derfor er det viktig for dem å få seg en skikkelig luftetur før de igjen skal legge seg.

 

Vi gikk en lang tur i ettermiddag også, da var det blitt godt og varmt i hytta. Så etter å ha sittet litt ute, ble det innetid på meg og hundene.

 

Dette er dagen hele den kristne verden bygger sin tro på, dagen Jesus stod opp fra de døde. Uansett om vi tror Jesus er Guds sønn eller ikke, startet det som skjedde en ny tidsregning. Dette bekrefter at det var noe svært vesentlig som hadde skjedd Hjerte.

 

Ønsker all en nydelig påskekveld Hjerte.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden