Familien Sletten

En mindre.

Da er tanna ute og borte for alltid. Jeg fikk faktisk skryt av tannlegen fordi jeg var så flink, det ble nemlig aldri smertefritt. Bedøvelsen ville ikke virke som den skulle, kom inn kl 1130 og tanna var ikke ute før kl 1330. Jeg satt på venterommet til slutt for å se om bedøvelsen ville virke, selvfølgelig virket det noe etter 5 doser. Leppene og kinnene, alt rundt tanna var bedøvd, men ikke selve tanna. Men jeg var helt bestemt på at ut skulle den på en eller annen måte i dag. Tannlegen foreslo stekepanne, slå meg helt ut, var delvis enig.

 

Har aldri vært hos denne tannlegen før, han er fra Pakistan. Flyttet hit med familien etter å ha bodd i Oslo, ville til vakre dalenes dal. Det skjønner jeg Kul. Han var utrulig dyktig, har hørt bare bra ting om han tidligere også.

 

Jeg foreslo, mens jeg satt i tannlegestolen at han burde fått opp noen bilder. Og det var han enig i, han jobbet med saken. Pga av at vi begynte å prate om dette viste han meg noen bilder han hadde fått av en kamerat (også tannlege i Gudbrandsdalen), som var i Pakistan nå. Det var så utrulig vakre bilder at jeg måtte spørre om de var ekte. Høye, mektige fjell, 4000 meter over havet, vakker natur, noen sauer som beiter. Dit vil jeg også, men jeg var så svimete av bedøvelse at jeg fikk ikke med meg hvor i Pakistan det var. 

 

Men smerten er ikke forsvunnet, selv om tanna er forsvunnet. Blir sikkert bedre i morgen, håper jeg. Så nå har jeg en tann mindre i munnen Trist, men det går bra!

 

Ønsker alle en fin kveld Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden