Familien Sletten

Å bry seg.

Leste akkurat på facebook: "Ta veldig godt vare på hverandre, plutselig en dag er det for sent".  Når jeg leser slik så blir livet plutselig så alvorlig og jeg tenker på alle jeg burde sett og tatt bedre vare på enn jeg gjør.

Det er så mange man er glad i og som jeg kunne tenkt meg å vært mye mere sammen med enn jeg er. Men livet går stort sett med til å jobbe for å greie å betale regninger, lån og ta vare på sin familie. For meg har det vært livet siden jeg fikk mitt første barn for 18 år siden (snart 19 år) og for 17 år siden kom nr 2 og da var livet mitt fullkomment. Ha to som man elsker så høyt er et privilegium som jeg er veldig takknemlig for.

 

Men jeg har mange venner og også familie som er blitt veldig nedprioritert. Kanskje jeg nå kan begynne å gjennoppta vennskap som har ligget i dvale noen år. Jeg har mange gode venner som jeg vet også har hatt travle tider med sin egen familie, men når vi treffes så er det som om vi aldri har vært fra hverandre.

 

Det var veldig koselig nå på fjellet i påske, for da var jeg litt sammen med Eva som er min eldste venninne. Vi er oppvokst som nesten naboer og hang sammen sammen til vi feiret blåruss. Vi har til og med leilighet i samme bygg i Didim, så vi treffes jo der da Kul.

Selv  om vi begge bor på Vinstra er det sjelden vi møtes, nå jobber vi i samme bygg faktisk så nå treffes vi litt oftere.

 

Når jeg leser slike innlegg som det jeg startet med "om det å ta vare på hverandre", da får jeg en skikkelig vekker igjen. Og det gjør meg også så glad fordi jeg har så mange jeg bryr meg om, tenk på de som er helt alene, som ikke har noe nettverk. Det er kanskje de menneskene vi burde bry oss mest om, alle vi bli sett.

 

Det å bli sett, bekreftet og elsket er et grunnleggende behov som vi mennesker har, for å kunne utvikle oss til å bli mennesker som er rustet til å møte livets utfordringer og til å kunne ha det godt.

 

Okey, dagen idag skal jeg sende en melding til et menneske som jeg vet ikke har det så greit. Skal du gjøre det samme? Og så skal jeg sende en melding eller ringe til noen jeg er veldig glad i, men som jeg ikke har "tid" til å være sammen med Hjerte.

 

Ønsker alle en fin dag Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden