Familien Sletten

En god morgen!

Hei og god morgen Kul.

 

Nå er klokken nøyaktig 0746 og Ivar Andre har gått på jobben og jeg har det heller ikke så verst. Tror de verste smertene har gitt seg og jeg har enda ikke tatt antibiotika, skal nyte morgenen litt til før jeg starter. Har funnet ut at jeg må være veldig sensibel for tabletter. I går var jeg rett og slett elendig, håper ikke jeg får en slik dag i dag. Jeg lå bare på sofaen og vaket og syns at jeg hadde det helt forferdelig, det verste er at det er helt sant.

 

Akkurat nå sitter jeg på sofaen, ser ut på det gråe været og spiser frokost. Har ikke matlyst, men må ihvertfall spise før jeg tar 2 slag antibiotika. Tenk på de som går gjennom lange og utfordrende behandlinger og går konstant kvalme og virkelig er dårlige i ukes, kanskje månedsvis. Jeg skulle egetlig skamme meg, men kjenner at man blir litt fokusert på seg selv når man er så dårlig.

 

Philip kom hjem i går kveld, det var veldig koselig. Helt ærlig var det bare så vidt jeg orket å gå ut i bilen å hente han, selv om jeg gledet meg til å se han. Og som om ikke det var nok, det første han sa når vi møttes var at nå må vi reise å vaske bilen. Ja, vi må vel det.

Jeg satt nå bare på, Philip tok over kjøringen og ordnet alt, det var godt å få en ren og nyvasket bil. Philip skal male i dag, vi har jo drevet på med et evig oppussingsprosjekt siden jul. Stuen er ferdig og nå er gangen ferdig og nå er halve stuen omgjort til "malerom", der dørene nå blir malt. Vi hadde jo alt trehvitt og nå må vi male alle dørene.

Kjøkkenet står for tur, men først må alle dørene males, slik at stuen og gangen blir helt ferdig.

 

Skulle egentlig jobbe 2 ekstravakter i helgen og har måtte si de fra meg, da formen er som den er. Kan ikke ha pasientkontakt når man ikke orker å prate.

 

I går var det et nydelig vær her på Vinstra, solen skinte og det sildret fra takene, i dag er det helt grått så jeg vet ikke. Gleder meg utrulig til våren og blir misunnelig når jeg ser at snøen har forsvunnet flere steder i Norge. Og her sitter vi med en halvmeter sne ihvertfall. Lurer nå virkelig på om det blir snefritt til 1 mai.

 

Når våren og sommeren kommer er det utrulig vakkert her og godt å bo slik som vi gjør. Har på følelsen av at vi får mye fint vær, slik at vi kan tilbringe mye tid ute.

 

Håper dere får en knallfin lørdag alle sammen Hjerte.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden