Familien Sletten

Biola!

Ny uke og nye muligheter Kul.

 

Jeg har det bedre, smertene er nesten borte, men kvalmen er like sterkt tilstede pga all antibiotikaen. Men nå skal jeg ikke klage mere og jeg skal være lykkelig når alt dette er over.

 

Jeg er sykmeldt ut denne uken og håper jeg snart kommer meg så jeg får et par dager i god form før jeg starter på jobben. 

 

I dag er det grått og varmegrader her på Vinstra, så nå smelter virkelig snøen. Tror det er spådd sol i morgen så da går de enda fortere. 

 

Ivar Andre oppdaget dessverre at snøen på taket hadde dratt med seg takstigen som ble montert for noen år siden. Så nå henger snøen en halvmeter utenfor taket sammen med stigen. Kjempefint!! Så hva gjør man med det?? Da blir det vel lekkasje på taket da etter skruene som var brukt. Noe av det verste jeg vet det er slike ting, for da må jeg ha hjelp til å få ordnet det.

 

Nei jeg får finne meg litt Biola med blåbær som har vært min redning denne uken. Føler den regulerer magen litt og kvalmen blir litt bedre.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden