Familien Sletten

Kos på soverommet!

Kvelden er snart over, klokken nærmer seg 23:00. Jeg vil egentlig ikke at helgen skal ta slutt, det er så godt å føle at formen er på tur tilbake og har lyst på et par dager fri til før jobben på mandag.

 

Dagen har gått fort, solen har skint og hundene har løpt ut og inn. I dag tidlig kl 07:00 måtte jeg opp i snøen og fikse på gjerdet til hundene - i morgenkåpe og joggesko. Greide selvfølgelig å stupe og slo meg skikkelig på leggen, snøen er som stein tidlig på morgenen.

 

Philip har malt, vi begynner å bli leie maling alle i huset her nå og Ivar Andre har holdt på med russebilen i hele dag. Selv har jeg også gjort noe fornuftig i dag, malt litt dører og ja det var vel det + noen småting til. 

 

Det ble ihvertfall ikke noen felles middag med noen av guttene, for Philip måtte til kjæresten til kl var 16:00. Og Ivar Andre kom ikke hjem før på kvelden med overnatting av en kamerat.

 

Men utpå kvelden ordnet jeg meg med mat, dyne på sofaen, pepsi max og Netflix - der skulle jeg og hundene tilbringe kvelden. Hadde ikke før fått innstallert meg, så kommer det melding fra Ivar Andre om ikke han og kameraten kunne få stuen. Nå kunne jeg vært dere allikevel, men jeg hadde liksom en viktig serie å se!!!

 

Dermed flyttet jeg og hundene ut i soverommet - igjen Kul. Som trøst kjørte Ivar Andre og kameraten innom butikken og kjøpte blåbær og noe annet greie til meg. De skal jobbe videre på russebilen i morgen tidlig, derfor er det mest lettvint at kameraten overnatter her.

 

Så i morgen skal jeg opp og ordne en god frokost til de to guttene. Koselig å ha liv i huset, håper du også har hatt en fin dag og kveld.

 

Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden