Familien Sletten

Gunaydin!

Nei, opp og hopp - nå er klokken snart 9 og guttene skal ha frokost. Eller jeg vil lage frokost til de, før de stikker avgårde å jobber videre med russebilen.

 

Jeg og hundene har vært ute allerede, de våknet kl 07 eller sannheten er at jeg våkner tidlig og da våkner de også. Så vi har vært ute og de har spist frokost. Jeg har basket litt i sneen i morgenkåpe i dag også, men i dag hadde jeg på meg vintersko. Prøvde med en lang stokk å få ned noe sne fra taket, tenk å være så uheldig at den takstigen har løsnet. Så nå stikker den liksom 2 meter ut i været og det er sikkert blitt vannlekkasje oppå taket etter skruene. Håper den siste snøen forsvinner i dag, for det varmt ute allerede og det drypper fra taket. Og da kommer vel resten av takstigen seilende også, mangler bare at noen får den i hodet. Men da kommer jeg meg opp på taket og får kikket på skadene.

 

Og så over til noe postitivt, jeg har vært inne å sett på Minutt for minutt (du finner linken under innlegget Minutt for minutt). Syns det er så gøy å se strandpromenaden i Altikum direkte, venter liksom bare å se noen jeg kjenner.  Syns jeg kjenner lukten og jeg gleder meg så utrulig til å komme nedover igjen. Skulle ønske jeg skulle reise i dag.

Men nå ser det ut til at vi har fått landet en dato, etter mye frem og tilbake. Vi er altfor sent ute med bestilling, prisene har faktisk seriøst fordoblet seg siden jeg hadde tenkt å bestille. Og det verste er at det ble den samme datoen som jeg hadde tenkt å bestille den gangen.

 

Ønsker dere alle en superfin dag, nyt solen for de som har den - her på Vinstra er den ihvertfall Kul.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
Du liker denne siden