Familien Sletten

Morsomt or..

Hvor herlig er det ikke når man kan rusle ut i nesten ingenting og kjenne varmen, det er rett og slett herlig. Nå skinner solen og man kan nesten kjenne at snøen smelter. Det er fortsatt mye sne hjemme hos oss, men de brolagte veiene som har vært oppmåkt er i det minste snøfrie. Og all snøen er våt, så noen steder er snøen borte. Det kribler litt etter å få raket og gjort det pent ute. 

 

Vi må forresten kjøpe oss ny gressklipper. En del av tomta vår har fin plen, men store deler av tomta er både plen og litt villmark, så det blir litt hardt for den stakkars gressklipperen. Vi har noen planer, men vet ikke om vi får gjennomført dem. Vi har et megastort kirsebærtre eller har hatt et, som har blomstret så vakkert hver vår, men i år så ødela snøen hele treet. Helt utrulig hvor tung den sneen må ha vært som greide å bryte ned hele det store, kraftige treet. Det første vi skal gjøre når sneen blir borte er å sage ned treet, men større er utfordringen å få fjernet røttene. Får vi gjort det, så skal vi få ryddet der og kjørt på ny jord og så en ny "fin" plen. Da blir det mye lettere å klippe plenen.

 

I går morgen hadde jeg en morsom opplevelse eller den ble ihvertfall morsom. Jeg var på Lillehammer på kurs og fikk ikke tak i Ivar Andre på morgenen, tlf hans var ikke koblet til. Når han da hadde vært på russedåp kvelden før, ble jeg selvfølgelig urolig. Og bedre ble det ikke kl 08320 når jeg sendte melding til en kamerat av han på skolen og han ikke hadde sett han. Da ble virkelig alle alarm-antennene mine tent!!!

Hva skjer tenkte jeg, Ivar Andre er alltid flink til å si ifra hvor han er. Ligger han i en grøft? Trodde vel egentlig ikke det og fornuften min sa at det sikkert hadde en logisk forklaring, men så tenke jeg tenk om noe hadde skjedd og den tanken ble sterkest.

 

Plutselig ringte han fra en annen tlf og jeg ble superglad. Det som hadde skjedd var at han og en kamerat var hjemme hos oss, begge hadde overnattet der. Og tlf var utladet og laderen til Ivar Andre var gjenglemt et sted. Jeg var jo også bekymret for hundene våre, men de var luftet, fått mat og alt var bra.

 

Kameraten fra skolen sendte bekymringsmeldinga mi videre til kameraten som overnattet hos oss og da var Ivar Andre sikker på at mamsen allerede hadde kastet seg i bilen på tur til Vinstra for å se etter gutten sin.

 

Så vi lo både jeg og Ivar Andre når han ringte meg og vi fikk oppklart det hele. Han hadde sagt til kameraten sin: " Du må ikke svare slik til mamma, da kaster hun alt fra seg og setter seg i bilen og kommer". Hadde han ikke ringt meg så er det mulig jeg hadde gjort detKul.

 

Høres jeg litt hysterisk ut? Nei, syns egentlig ikke det. For jeg er vant til å få beskjed og at Ivar Andre svarer når jeg ringer. Så enkelt er det, gjør han det så er det ingen problemer. Og jeg er ikke en slik mamma som ringer og kontrollerer, oftest ringer jeg ikke i det hele tatt. 

 

Men det ble en av de historiene som jeg sikkert får høre igjen og som blir en stor og mye verre historie når den blir gjentatt av mine brødre. Det er bra at noen skaper underholdning for andre Kul.

 

Ha en fin lørdag alle sammen Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden