Familien Sletten

Russebua!

Ja nå har russen inntatt heimen og det er så koselig Kul. Annekset vårt ble innviet ved at Ivar Andr og noen russevenner overnattet der i går kveld. Selv om Ivar Andre er hjemme og har lagt seg og nå sover på sitt eget rom, så kommer det flere ungdommer å sover over her i natt. Det kommer også noen som skal sove over i kjelleren. Jeg syns det er så greit at de er her hjemme hos oss, på den måten vet jeg ihvertfall hvor min sønn er, men nå vet også russevennene til Ivar Andre at de kan sove over her.

 

Ivar Andre har ikke tatt førerkortet enda, det er bare sommel fra hans side. Tror nok han angrer litt nå, for han elsker å kjøre russebilen, så tidligere i kveld måtte jeg være med så han fikk kjøre. Chevrolet er en bil jeg så gjerne skulle hatt, vi hadde det for noen år siden. Derfor var det så gøy å sitte i russebilen og bare den lyden - I love it.

 

Ja den som hadde vært 18 år og russ igjen, skjønner godt at man som russ kan bli litt vill og yr. Kjøre rundt i russebil, ikke noen bekymring, musikken dundrer i ørene - håper alle får en fin russetid. Vi vet at ikke alle får det, dessverre skjer det av og til en del vonde ting når ungdommene blir beruset som de må slite med resten av livet. 

 

Tenker på hvis jeg hadde vært russ nå og hadde kunne gjort alt om igjen. Er det noen ting du ville gjort annerledes? Det er nok noen ting jeg ville gjort annerledes, tatt noen andre valg enn det jeg gjorde. Og så er det noen valg jeg har gjort som jeg ville gjort om igjen.

Det beste jeg har fått ut av livet mitt er guttene mine HjerteHjerte, ville ikke byttet de bort mot noe i hele verden. 

 

Philip dro til Ålesund i går kveld, skal ha en ukes praksis i AF. Og så er det å vente på hvor han får lærlingplass, jeg tror jeg er mere spent på hvor han havner, enn han er selv.

Han ønsker seg lærlingplass i tunnel, berg og fjell, har spesialisert seg nå på sprenging. Iflg mitt syn, så har han valgt det verste og mest risikofylte området som kan velges innen anlegg. Men det er det han ønsker seg og er det noe jeg har lært gjennom jobben min, så er det viktigheten av at ungdommene får gjøre de valgene som føles riktige for dem. Yrkesvalgene kan gjøres om, de kan skifte retning når man blir eldre.

 

Det verste er når ungdommene ikke har lyst til noen ting, de foreldrene som opplever det misunner jeg ikke.

 

I morgen er det jobb, gleder meg. Ettersom jeg var syk 14 dager i tillegg til påsken og forrige uke 2 dager med kurs, så føles det godt å komme ordentlig i gang igjen. Ettersom jeg avspaserte i dag, kommer uken til å føles kort.

 

I kveld har jeg og Ivar Andre kjøpt oss kebab og tatt med hjem og sett på en film, jeg syns det var koselig at jeg ble prioritert istedenfor russevennene. Men det fristet visst ikke å være ute i kveld, det regner og er uggent vær her akkurat nå. Fra i morgen av er det bedre vær igjen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden