Familien Sletten

Et uhell!

Følelsen når du legger deg med hodet på puta og så hører du en intens brumming og susing av ei flue Sint. Nesten så jeg ikke trodde det var sant, hadde ei fluejakt for noen kvelder siden også, hundene ble så skremte at de hoppet ned fra senga.

 

Men jeg greide å fange fluen i kveld også ellers tror jeg ikke jeg hadde fått sovet. Den var litt gal, tror de fluene bråker ekstra mye på våren, hører da ikke slik intens lyd utover sommeren.

 

Ellers er våren virkelig kommet og det er så deilig, får nesten ikke sagt det tydelig nok. Snøen er i ferd med å forsvinne, for en uke siden var det så mye her at jeg seriøst lurte på om den kom til å forsvinne før 17 mai.

 

Jeg og Ivar Andre hadde en liten opprydning i ettermiddag, han hadde fått hakket opp sneen på en platting vi har. Og jeg tenkte at jeg skulle ta en spa og ta det vekk, samtidig hører jeg Ivar Andre mumle til hundene "skulle ikke forundre meg om hun stuper". Mmm, fint - ikke før sagt det, der forsvant føttene mine og jeg landet på ryggen med et brak. Det var jo superglatt og vått på den plattingen.

Hva skjedde da? Joda,Ivar Andre trodde selvfølgelig ikke sine egne øyne og lo så han nesten datt, det er veldig fint når noen ler av deg når du selv har vondt og ligger i våt sne. Jeg ropte "hjelp meg opp", han kom fort da, men lo samtidig som han dro meg opp. 

Må si det ble litt dårlig stemning etterpå, men det kom seg, jeg skjønner jo at han lo, men han kunne ha ventet Kul.

 

 

Hjerte

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden