Familien Sletten

Resyme over en koselig helg!

Nå er det akkurat en uke siden jeg var inne å skrev. I helgen hadde jeg en kjempekoselig helg, da var vi i Kongsberg hele helgen.

 

I utgangspunktet skulle vi i konfirmasjon på søndag, men Wenhce som er min eks svigerinne ringte å spurte om vi ikke kunne komme på fredagen. Så jeg plukket opp Philip på veien dit og dro så til Kongsberg. Ivar Andre var på russetreffet på Lillehammer og kom etter søndagsmorgen.

 

Vi hadde det utrulig koselig på lørdag i et nydelig vær, grillet og koste oss ute hele dagen. Dette er jo litt spreke folk så vi avsluttet med en kveldstur oppi Kronene i Håvet. Det var utrulig koselig å gå der, brede fine stier eller skogsveier og så var det spesielt å se alle de kongelige monogrammene helt tilbake til 1600 tallet.

 

Så det ble en fin avslutning på en nydelig dag.

 

Konfirmasjonen var også veldig fin og koselig, kirken i Kongsberg var enormt stor og vakker. Nora var en vakker konfirmant, en flott jente som det blir spennende å følge med videre.

 

I dag og i går har jeg vært effektiv etter jobben, er nesten ferdig med plenen foran inngangspartiet. Har akkurat hente Ivar Andre fra jobben og han føler seg inspirert til å begynne å rake og rydde ute, det er som musikk i mine ører. Det er mye å gjøre når man har ranch, skulle egentlig hatt velferdspermisjon fra jobben for å ta en våronna.

 

Må bare si at det var nydelig å komme hjem i dag fra jobben, fikk gjort rent gulvet på terassen. Satte frem bord og en stol og der koste jeg meg til langt utover kvelden etter at jeg ikke orket å gjøre mere plenarbeid.

 

Hengte opp solcelle-lamper i ei bjørk som står på gårdsplassen, tok ned de som jeg hadde der og hengte de på veggen bak terassen. Og da virket de plutselig ikke, enda de er nesten nye - det er så typisk!!

Men de i treet ble kjempefine.

 

Nå er det leggetid for Sletten og jeg bare gleder meg til i morgen ettermiddag, da skal jeg fortsette ute. Og på torsdag er det FRI, noe så deilig.

 

Ha en fortreffelig natt Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden