Familien Sletten

Sunshine!

For en dag, for et vær - dagen har bare vært helt fantastisk. Akkurat slike dager jeg drømmer om, men som jeg sjelden opplever egentlig.

 

Bare være hjemme, sol fra knallblå himmel, dørene står oppe og hundene rusler ut og inn av huset. Og jeg bare rusler rundt uten å gjøre noenting, litt inne, mest ute.

 

I dag har jeg vært ute hele dagen og bare kost meg. Hentet mor til sen lunsj, vi satt ute å spiste og skravlet. Hun ble hos meg til ved fire tiden.

 

Jeg sitter akkurat på terassen nå, godt og varmt fortsatt selv om solen har forsvunnet bak noe grått greie på himmelen. Men det morsomme er at jeg sitter å tar fotbad igjen, for andre gang på samme dag. Jeg vet ikke sist jeg tok fotbad, har nesten aldri gjort det.

 

Bakgrunnen for fotbadet i dag tidlig var at jeg tok på meg et par slipper sko som jeg tilfeldig brukte for et par dager siden når jeg brente litt plen. Så da kan du tenke deg hvordan jeg såg ut på beina.

 

Lurer faktisk på om det blir regn, det blir liksom mørkere og mørkere skyer. Da er luksusdagen min over og da er det bare å løpe inn med putene og det som er på bordet, som pc og tlf.

 

Vi har balkong med tak, men den er sjelden i bruk. Jeg vil ikke ha regn, men det er spådd regn i morgen så da kommer det kanskje litt tidligere.

 

Håper dere alle har hatt en nydelig dag Hjerte.

PS! Har du lyst til å følge meg på Instagram: Svanhild Elisabeth og under historier har jeg lagt ut litt fra dagen i går og i dag Kul

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden