Familien Sletten

Konfirmasjon og rydding

Lørdagen opprant med sol og det var jeg glad for. Da skulle vi nemlig ha konfirmasjon på Betania og det er alltid ekstra koselig å ha en slik sermoni når det er sol.

 

Etter sermonien var jeg invitert med på konfirmasjonsfeiringen og det var skikkelig koselig. Og så god mat, sjelden jeg har vært på et slikt koldtbord. Det var så mye spennende mat, helt annerledes enn de ordinære koldtbordene.

 

Konfirmasjonen var til ei jente som jeg har fulgt siden hun var ei lita jente og begynte på barne og ungdomsarbeidet som vi har på Betania. Så det var ekstra morro at hun valgte å konfirmere seg på Betania istedenfor i kirken. Alle som overvar sermonien på lørdag var positive til den og syns det var både alvor og glede i sermonien. Samtidig som det var avslappende og ikke minst fin sang og musikk. Veldig morro å få slik tilbakemelding.

 

I går jobbet guttene ute, de var skikkelig flinke. Nå liker jeg at søndagen skal være en hviledag, men slik ble det ikke i går. Det var eneste dagen de fikk gjort noe sammen og da ble det slikt. Jeg er veldig glad for alt de fikk gjort, koselig til 17 mai.

 

Egentlig var det russetreff på Tryvann, men Ivar Andre valgte å ikke reise. Han har vært på 2 russetreff og det var nok, sier han - og jeg er bare glad til. Nå er det snart 17 mai og da er vel russetiden over, syns den har gått rolig og fint for seg på Vinstra.

 

Nå ligger det en ny uke foran oss, håper den blir bra for oss alle Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden