Familien Sletten

For en fantastisk ettermiddag!

Skulle ønske du kunne hørt og kjent de luktene jeg gjør akkurat nå. Sitter ute på terrassen, kl er halv ni på kvelden. Fuglene kvitrer, bjellene til sauene klinger og det lukter svakt av vår/sommerlukter, heggen blomstrer for fullt nå.

 

Det er så deilig å oppleve en slik mai mnd som vi har gjort i år. Gartneriene selger blomster som de ikke har gjort på 20 år, alle vil pynte i hagene sine og føle en ny årstid. Det er bare å nyte, synd man ikke har fri fra jobben når det er slikt vær.

 

I dag har jeg vært inne på kontoret i hele dag og da jeg kom ut litt over kl 16 så slo varmen imot meg. Det er så utrulig koselig å komme hjem og vite at man ikke skal noe, man kan bare kose seg ute i hagen.

 

I helgen skal jeg på min 3dje konfirmasjon i mai og det har vært så koselig, så jeg gleder meg til helgen. Da er det Andreas som jeg er tante til som skal konfirmeres, det blir stas. Og det er spådd knallvær og det setter en ekstra spiss på hele dagen.

 

Klem Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden