Familien Sletten

Sol ute, sol inne.....

Nå er klokken snart 20:00 på søndag og en fin helg er snart over.

I går var jeg på en flott konfirmasjon til min nevø Andreas. Solen skinte fra skyfri himmel, man kan si hva man vil om været, men det er liksom prikken over ièn når man får slikt vær.

 

Familie, venner, samhold, god mat - alt var der i går, så vi hadde det skikkelig koselig.

 

Da jeg gikk ut i dag med hundene kl 07:00 så var det jammen like fint, solen skinte. Det er nesten så man må klype seg i armen for å tro at det er sant og yr.no lover sol hele uken.

 

Så i dag har jeg hatt det som er drømmedag for meg, bare la døra stå oppe, hundene løper ut og inn. Og jeg sitter litt ute og løper egentlig ut og inn jeg også, vannet litt blomster. Bare slappet av.

 

Startet dagen med frokost ute sammen med Ivar Andre, Philip har vårt på Våler i helgen på Gatebil. Han har også hatt en fin helg, flere av kameratene hans fra Vinstra var nedover på besøk. Når det gjelder bildet jeg har lagt ved her, så må det sies at når vi satte oss for å spise så måtte vi bytte stoler. Ivar Andre nektet å sitte på de å spise, men uansett stoler så var det veldig koselig og enda ikke så varmt.

 

For de som vil kan dere gå inn på Instagram : Svanhild Elisabeth og se på historier - der legger jeg ut bilder og videoer.

 

Og nå tror jeg at det blir til at jeg reiser til Didim 3 juli i 2 uker, bare gleder meg så utrulig. Selv om akkurat nå er det så fint i Norge at jeg blir litt usikker. Høsten er også vakker i Didim Hjerte.

 

Ha en fin søndagskveld Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden