Familien Sletten

Fjellet!

I går kveld bestemte jeg meg for å reise på hytta, det er kun en halv times tid å kjøre på Kvamsfjellet.

Jeg og hundene pakket bare det aller mest nødvendige og så dro vi, med det resultat at vi (jeg) glemte hundbånd. Men det gikk greit, vi gikk bare litt i skogen overfor hytta.

 

Når vi kjørte innover Hovdemyra, rett før vi kom til hytta såg jeg noe vakkert. To svaner på et vann, det har jeg aldri sett på fjellet før. Måtte ut å se på de og ta bilde, men bildet ble ikke så vakkert som det var i virkeligheten.

 

Det var godt og varmt i går kveld og jeg kunne sittet ute hele kvelden, men det ble til at jeg la meg ganske tidlig. Når jeg sto opp i dag tidlig, åpnet døra så skinte skolen og fuglene sang for full hals.

 

Dro nedover og hjem ca kl 0700 og ordnet meg der før jeg dro på jobben. Helt greit å gjøre det slik, mulig jeg gjør det i kveld også.

 

Tomta på hytta må rakes og det ligger en del der etter at det ble hogget ned et tre i vinter, men det er bare koselig å ha noe å gjøre.

 

Håper solen fortsetter, selv om jeg vet at gårdbrukerne ønsker seg regn.  Jeg føler bare det at blir det først regn, så slutter det aldri igjen og da blir det slik "typisk" norsk sommer igjen.

 

Ha en fin dag Hjerte

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden