Familien Sletten

Sover ute!

For en fin kveld/natt, jeg ligger ute på balkongen. Og det er så koselig, gledet meg i hele kveld til å legge meg. Fuglene kvitrer, skulle ønske dere kunne hørt den fine sangen.

 

I dag har jeg flexet og i utgangspunktet gjorde jeg det fordi det er så utrulig flott vær. Det ble ikke helt som planlagt, ettersom jeg mere eller mindre nesten kreperte av varme i dag. Siste rydding av balkongen og vasking måtte selvfølgelig gjøres i dag iflg Ivar Andre.

 

Jeg hadde vel gjort det uansett, ettersom vi skal ha bursdag på lørdag, da blir Ivar Andre 19 år. Og jeg bare undrer meg på hvor er de årene blitt av.

 

Men i kveld har jeg bare sittet på balkongen min og kost meg .over at den endelig er ryddet og vasket. Jeg har egentlig gjort minst, alt som skulle kastes og kjøres bort har Ivar Andre gjort. Bl.a. lå "hele" peisen der som ble demontert og lagt ut der. Og når man først begynner å fylle på så kommer det mer og mer.

 

Den er som regel ganske ålreit på sommeren, men fylles lett opp på vinteren. Veldig lettvint å bare sette det ut der, skal jo ta det tilbake med en gang - særlig.

Men nå til vinteren skal ikke dette skje en gang til. Så i morgen skal jeg kjøpe litt blomster der og pynte, gleder meg til det.

 

Ha en god natt Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden