Familien Sletten

Jobbing i heimen.

Tenkte egentlig jeg skulle skrive i går kveld etter at jeg hadde lagt meg ut på balkongen, men jeg var så sliten at jeg greide ikke bevege fingrene Kul.

 

I går jobbet vi knallhardt både jeg og Philip, Ivar Andre var på jobb. Vi fikk tilkjørt et stort traktorlass med matjord, for å gjøre plenen litt større eller litt bedre. De som vi kjøpte huset av hadde stor potetåker og den har ikke vært brukt siden. Det har vært markblomstereng og veldig vakkert, men samtidig gikk det ikke an å bruke gressklipper der. Så i går kveld hadde Philip 7.5 kubikk matjord dit den skulle med spa og trillebåre, holdt på til langt på natt. 

 

Og jeg grov opp og ryddet i blomsterbedet, det skulle vært gjort i flere år. Men nå fikk jeg tatt vekk / gravd vekk alt gress, ugress osv, man såg egentlig ikke at det var blomster der. Jeg flyttet også noen liljer fra der Philip holdt på og pionene som var i bedet var jeg forsiktig så jeg ikke kom borti. Så nå har de ny matjord og hønsemøkk, håper det blir bra. Ihvertfall mye penere og jeg er så krank i dag at jeg nesten ikke kom ut av senga. Eller, egenlig går det mye bedre enn jeg forventet, for jeg var skikkelig sliten i går kveld.

 

I dag er det lørdag og jeg har fri, solen skinner og Philip er hjemme, Ivar Andre er på jobb. Kan en mamma få en bedre dag? Nei ikke jeg ihvertfall.

 

Nå er klokken snart 10 og jeg skal lage god frokost som vi skal spise ute. I går kveld grillet jeg og Philip, måtte ta en liten pause innimellom jorda.

 

Håper alle får en fin dag Hjerte. For meg er det lykke å sitte ute her nå og bare høre fuglene kvitrer, jeg hører faktisk at de spiser solsikkefrø.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden