Familien Sletten

Opplevelse!

I kveld har jeg hatt en nydelig opplevelse, nemlig siste konserten som 3 klasse musikk fremførte. Og det var så gøy, for alle disse elevene er jeg blitt godt kjent med på Kafeen vi driver for unge voksne. Hver tirsdag har vi oppe fra kl 15:00, da får de servert hjemmelaget mat og kan sitte i vår koselige tømmerstue og slappe av og skravle.

 

Så når konserten var slutt i kveld, så ble det veldig rørende. Elevene gråt og folk i salen tørket også tårene. Hvordan tror dere jeg reagerte? Selvfølgelig ble jeg veldig rørt, jeg er blitt et skikkelig følelsesmenneske og blir veldig lett rørt. Det ble jeg etter at jeg ble mamma og etter at jeg mistet min far, så nå er det ingenting som skal til før jeg får tårer i øynene. Ikke alltid det er like kult syns jeg.

 

Jeg har lagt meg ute, kjenner at det er litt friskere i luften nå, men godt og varmt under dyna. Klokken er 23:30 og jeg gleder meg til å sove - ha en fin natt.

 

KlemHjerte

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden