Familien Sletten

Ny uke!

På et blunk er helga over, tiden går altfor fort - spesielt når man har fri. Mye skal ordnes og fikses når man har hus og hage og alt skal liksom skje på sommeren. Samme hvor mye man gjør, så er det alltid noe mere.

 

Jeg har nå ryddet og vasket et anneks vi har, der skal jeg nå lage meg atelier. En kunstners arbeidsrom he-he, det er det som er så gøy med kunst, ingen kan si at noe er feil. Så nå må jeg få meg tak i et passe stort bord som kan male på, skal legge ut bilde når det er ferdig. Håper det blir greit å sitte der, for det hadde vært fint å hatt et sted som jeg ikke behøver å rydde vekk maleutstyret mellom hver gang.

 

I går var en slik typisk favorittdag igjen, har hatt flere nå i det siste. Solen skinner, fri hele dagen, hundene løper ut og inn og bare koser seg. Jeg var alene hele dagen, satt litt å koste meg, spiste mat og så jobbet jeg både ute og inne. Elsker slike dager.

 

I dag har det regnet, våknet av at det regnet - man hører det ekstra godt når man sover på balkongen. Men det er så herlig å høre på, dysser en i søvn.

 

Ellers er jeg så stolt av tomatplantene mine, jeg har 4 planter og alle har fått knopper som skal bli blomster før det blir tomater. Syns det er så gøy, de var bare noen få cm når jeg fikk tak i dem og nå er den ene ca 1.5 meter. Gleder meg så til å smake mine egne tomater som jeg har dyrket frem, barnslig kanskje, men jeg syns det er gøy.

 

Drømmen er et drivhus til neste sommer.

 

Tenk at jeg har enda ikke fått bestemt meg om å reise til Didim eller ikke i sommer. Som jeg har skrevet tidligere at for første gang så blir det uten guttene i sommer og da vet jeg liksom ikke om jeg heller skal være hjemme. Bare kose meg her hjemme, reise litt rundt omkring, være på hytta, besøke Isabelle i Oslo. 

Til høsten reiser jeg og guttene til Canada, det har vært en drøm i flere år. Besøke onkelen min som har bodd der siden han var en ung gutt, han er akkurat kommet på sommerferie til Norge nå. Gleder meg til å fortelle han at vi har bestemt oss for å besøke han. Jeg har hørt så mye om Terrace i Canada fordi min far også dro over da han var ung gutt og bodde der i flere år. De var 4 brødre som dro over til Canada og 2 som ble der.

 

Ønsker alle en ny fin uke Kul.

 

LEV LIVET, NYT ØYEBLIKKET.

SE DE SMÅ TING OMKRING DEG.

LIVETS MAGI Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden