Familien Sletten

Varmen er tilbake!

Jeg må nesten le, forrige uke bestilte jeg meg billett til Didim og i går kom sommervarmen igjen til Vinstra. Og slik det ser ut så varer varmen lenge fremover, sikkert til jeg kommer hjem fra Didim.

 

Ser på yr.no nå og ser at den datoen jeg reiser på så er det spådd full sol og 30 varmegrader - juhu.

 

Det skal bli gøy å komme nedover, jeg elsker jo Didim. Men det blir første sommeren i Didim uten guttene mine og jeg kjenner at det er litt rart. 

Blir sikkert veldig bra. 

 

I går kveld var jeg og Ivar Andre på fjellet, det var så fin ettermiddag/kveld. Nydelig vær, satt ute å spiste kveldsmat. Selv om kveldsmaten endte inne, fordi Ivar Andre påsto han ble spist opp av myggen. Kunne egentlig tenkt meg å reist opp dit i kveld også, men det ble nå ikke slikt.

 

Istedenfor har jeg sittet ute på balkongen og kost meg med foccaciabrød, spekemat og aioli. Men det brødet her kan ikke sammenlignes med det vi spiste i går kveld på fjellet for det var kjøpt på bakeriet i Lom. Må bare si at brødene de baker i Lom, er fantastiske. Folk reiser faktisk lange veier for å komme til bakeriet i Lom.

 

Jeg ligger selvfølgelig på balkongen, nyter sommernatten. I går kveld fikk jeg ikke sove, det var helt lyst hele natten. Kl 0230 ruslet jeg rundt i hagen og såg på blomstene og tomatplantene mine.  Var litt trøtt i dag tidlig når klokken ringte, vanligvis våkner jeg alltid før klokken.

 

Vi dro ikke ned fra fjellet i går kveld før ved midnatt, herlig med slike varme sommerkvelder. Om noen få korte uker er det mørkt igjen på kveldene.

 

Det jeg har bestemt meg for å gjøre når jeg reiser til Didim i år er å være mere på stranden. Jeg er jo knapt på stranden når jeg er der, vanligvis leier vi bil og jeg liker å farte litt rundt omkring og bare la tiden fly.

 

Nå skal jeg som jeg alltid gjør stå opp tidlig, rusle ned på stranden, ligge helt nede ved strandkanten på en solseng - under en parasoll med ei god bok. Det høres ikke ille ut. Rusle opp på strandpromenaden og da er dagens største problem - hvilke restaurant skal jeg spise lunsj på?

 

Gleder meg til å komme til nyvasket leiligheten og bare legge meg ned i sengen med rent sengetøy. Kommer frem på natten med direktefly og da er det ekstra godt at alt er klart når du kommer frem. Velger å få noen til å vaske og re opp senga, da er jeg klar for ferie med en gang.

 

Frokosten blir selvfølgelig - ja helt riktig Alo 24. Hadde jo blitt helt feil å spist første frokosten et annet sted.

 

Mye som har skjedd siden sist jeg skrev på bloggen. Philip er flyttet hjem igjen etter et år i Våler og har allerede startet som lærling. Han var ferdig på fredag 22 juni på skolen og mandag 25 juni dro han til Ålesund og der skal han være i 2 år. Ihvertfall i det firmaet, i Ålesund skal han vel være frem til mai neste år.

 

Han kommer hjem når han har fri, jobber 14 dager og hjemme 14 dager. Når jeg kommer hjem fra Didim har han faktisk ferie og det gleder jeg meg til. Da har jeg begge guttene hjemme noen dager samtidig og det er lykke for meg.

 

Ønsker alle en nydelig sommer Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden