Familien Sletten

3 dager

Nå kan jeg begynne med nedtelling, kun 3 dager før jeg reiser til Didim. Da teller jeg ikke med i dag, den er øyeblikkelig over og jeg teller ikke med reisedagen.

 

I morgen skal jeg dra frem kofferten og begynne å pakke, ingen som tror på meg - jo jeg skal faktisk gjøre det. Som vanlig før jeg reiser er det veldig mye jeg føler jeg må ordne både på jobben og hjemme.

 

Nå er det litt usikkert i forhold til hundene, hvem skal passe de? Ivar Andre bor hjemme, men jobber mange lange vakter som er vanskelig å kombinere med 2 hunder. Men det ordner seg.

 

Har ryddet ut av et skap i stuen som jeg hadde bilder, tegninger, litt bøker, tegnesaker. Altså hele spisestuebordet på 2 meter og hele kjøkkenbenken vår som er enda lenger er fullt. Jeg begriper ikke hvordan alt det har fått plass i det skapet + at jeg har kastet en hel sprengfull svart sekk. Det var litt vemodig å rydde i skapet, for det var liksom "skapet med alle kreative ting i" og alle bildene som jeg har sett gjennom Hjerte.

Skapet skal ut og det blir så luftig og godt når det blir borte. Problemet er hvor skal man gjøre av alt når snart alt som var av skap og bokhyller er ute. Alle bøkene våre ligger fortsatt stablet i esker, skal kjøpe meg ny bokhylle istedenfor å sette inn den gamle.

Så foreløpig er det ganske tomt i stuen, men jeg syns det er så godt.

 

Håper alle har kost seg i det fine været i helgen.

 

Syns fortsatt det er litt spesielt å reise til Didim på torsdagskveld når været her i Norge er så fenomenalt. Men samtidig reiser jeg ikke dit bare pga været, det er så mye mere enn det - så det blir godt med ferie.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden