Familien Sletten

Ege apt.

Gunaydin Kul - det betyr god morgen.

 

Nå er klokken ca 06:00 og jeg sitter ute på balkongen. Har vært lys våken en stund og tenkte - "hvorfor ikke gå ut på balkongen og kose deg".

Har hatt en liten pause, fant ut at jeg skulle spyle og pusse vinduene på balkongen. Så nå er det gjort, før solen kommer hit.

 

For en fin dag jeg hadde i går. Først var jeg rundt å såg på leiligheter i Prime Blue 5 og for et nydelig anlegg det har blitt. Jeg har ikke sett det ferdig, det er kun 30 leiligheter der. Det syns jeg er akkurat passe istedenfor altfor store leilighetsanlegg.

Likte så godt hele anlegget, bassenget var nydelig og så er det ingen høye etasjer her. Så en Penthouse har 2 og 3 etasjen, hvis man sier det på den norske måten. Akkurat passe og leilighetene var store og romslige.

 

Nå er det utrulig gunstig for nordmenn å kjøpe seg leilighet her i lire, for kursen er veldig god. For tyrkerne derimot så er ikke dette noe gunstig.

 

Etter at jeg hadde vært med å sett på leiligheter dro jeg på 3dje stranda, egentlig et rart navn. Men det er også en 1 og 2 strand.

Det er mange strende å velge i når man bor langs Egeerhavet og alle har si egen sjarm, fra store strend til små viker. Vannet er krystallklart og nå er det så godt og varmt i vannet.

 

Det å stå opp tidlig er utrulig fint, man får med seg at byen våkner til liv.  Og plutselig når solen har stått opp, blir det liv i naturen.

 

Ny dag og nye muligheter - ta vare på denne dagen, den kommer ikke i reprise. I dag skal jeg bare være her, kose meg ved bassenget. Og så skal vi ha en liten dugnad ute her, noen trær rundt inngangen som har vokst flere meter på et år og jeg tuller ikke.

 

Eva min venninne skal steke vafler og servere, det blir koselig. Til vanlig spiser jeg aldri norsk mat her nede, har aldri med noe fra Norge. Men det blir allikevel koselig å samles i dag til en liten dugnad, kos ved bassenget og spise norske vafler.

 

Ha en fin dag Hjerte.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden