Familien Sletten

Et eventyr i smaker!

Hei Hjerte

 

Nå er det kveld og jeg har lagt meg, lenge siden jeg har skrevet her.

 

Må fortelle litt fra bursdagsgaven min, som jeg skrev hadde jeg fått en kveld på Viangvang, stedet til Arne Brimi.  Guttene mine hadde bestilt til dagen etter bursdagen min, en fredag og for en opplevelse.

 

Det hele startet litt morsomt, for det er jo ikke merket noe sted, bortsett fra en hvit rupe som hang litt innenfor innkjørselen. Nå brukte vi GPS så det var ikke noe problem å finne, problemet var å finne parkeringsplassen. Vi visstea at vi skulle gå ca en halv km, men jeg sa "bare kjør videre til vi kommer til en parkeringsplass". Joda, kort fortalt så kjørte vi helt opp til Vianvang, det skjønte vi fort da Arne Brimi sto i innkjørselen.

Jeg åpnet bilruta og spurte om vi var sent ute, for det sto så mange biler parkert utenfor der. Så jeg trodde virkelig først at vi hadde funnet parkeringsplassen. Det var parkeringsplassen til de ansatte og vi var ute i god tid.

 

Arne Brimi var kjempekoselig og vi fikk gå inn å vente litt til de andre kom, var ca 50 stk der.

 

Hele greia startet ute, med forskjellig mat og fantastiske smaker. Ferden fortsatte inne, der fikk vi beskjed om å gå fra rom til rom å smake på all maten som var satt frem.

 

Så var det å finne bordet sitt og vi hadde et nydelig bord bare oss tre, med den utsikten. Der fikk vi servert 2 retter, først kveite med mye tilbehør og mye smaker og til slutt kalv - fantasisk godt. Og ikke minst det hjemmelagede brødet. 

 

Etterpå var det et langt ostebord med tilbehør og til slutt dessertbord.

 

Det var virkelig en opplevelse, ikke bare maten, men hele "greia". Fra vi kom kjørende helt opp til Vianvang og til vi dro igjen. Det var en slik opplevelse som du egentlig ikke ville skulle ta slutt og ekstra koselig å dele det med guttene mine.

 

I dag tok faktisk Ivar Andre førerkortet, fikk til slutt somlet seg til å tatt teoriprøva og så kjørte han opp i dag. Siden de to fikk lov til å øvelseskjøre har ikke jeg kjørt bilen når de er med.

 

Ønsker alle en god natt Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden