Familien Sletten

Canada - dag 2

Vi hadde en tidlig start kan man si, jeg og Philip våknet midt på natten og fikk ikke sove igjen. Ivar Andre har vært her en uke og blitt vant til døgnrytmen.

 

Nå står vi alltid tidlig opp, men alt med måte. Vi dro tidlig ut å spiste frokost, tenkte vi skulle prøve en annen plass enn vi gjorde første dagen. Bestilte drikke og satt å såg på menyen, nei - "vi reiser tilbake på den første plassen, der var det så god mat og hun som serverte oss var så koselig". Juhu, vi betalte for drikken og så forflyttet vi oss til sammen plass som første dagen.

 

Samme plass, samme serveringsdama, bestilte en annen frokost enn dagen før, men det smakte himmelsk. 

 

Denne dagen dro vi til Smithers. Nå hadde Ivar Andre vært der en gang før i forrige uke og det var en by som han likte godt.

Og den var veldig spesiell, jeg sa "denne byen kunne vært brukt i en film" og da sa Ivar Andre "det samme sa jeg når jeg var her første gangen". Her var det en koselig handlegate, med butikker og småe kafeer, men det som var så spesielt her var fjellene på alle kanter. Høye, litt snedekte fjell - jo det var veldig vakkert. Tok selvfølgelig en haug med bilder.

 

Her kjøpte jeg meg jakke med det typiske Canadiske stoffet, rød og sort rutete. Var en moderne modell, men stoffet var det samme. Utrulig god og varm, jeg hadde sikkert ikke kjøpt den, hadde det ikke vært for at guttene sa jeg skulle kjøpe den.

 

Vi hadde en flott tur i nydelig vær. Dette er en tur som tar ca 2 timer en vei, vi brukte 4 timer til Smithers pga alle stoppene for å ta bilder. Jeg gikk helt amok, det var første dagen jeg såg så høye fjell og alle de elvene - alt var så vakkert. Det er mye mere å ta bilder av på denne strekningen enn på den turen vi tok første dagen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden