Familien Sletten

Canada - dag 7

For en fin dag vi hadde i går, på kvelden var vi på Thanksgiving middag hos Flora som er venninnen til min onkel. De har vært sammen i "alle år", men har aldri bodd sammen. 

 

Først dro vi på frokost/lunsj på vårt faste sted Bear Country, kanskje dumt å ikke prøve et annet sted. Men her har de så god mat og de har mye forskjellig, så vi rekker ikke prøve alt her. I går bestilte vi noe utrulig godt, salat med kylling, tacosaus og rømme - det var så mye godt oppi den salaten bl.a. oliven.

 

Mens vi satt og ventet på maten, kom onkel Asbjørn inn. Han hadde sett Jeepen vår på utsiden, det var kjempekoselig. Det er så fint å være sammen med onkel Asbjørn her i Canada og være på hans arena.

Han sier: "Dette er landet for meg". Asbjørn er 83 år og jeg tror han var 19 år når han kom hit første gangen og han dro aldri til Norge igjen. Han har selvfølgelig vært på mange besøk, men aldri bodd i Norge siden han var 19 år.

 

I går kveld var vi invitert til Flora på Thanksgiving middag og det var så koselig, jeg har aldri feiret Thanksgiving tidligere. Flora og Asbjørn er ikke noe jålete mennesker. Der er det enkelt og veldig ekte, det du ser er det du får. Tror det er slik de fleste menneskene her i Terrace er og det er det som er så fasinerende.

 

Flora bor ved en stor innsjø og høye fjell, veldig vakkert. I går var det disig, så jeg fikk ikke tatt bilder. Skal tilbake en dag det er sol. Vi hadde regn i går, men det var greit å oppleve det også, vi har vært så heldige med været til nå. I dag og i morgen er det spådd sol igjen.

 

Thanksgivingkvelden ble utrulig fin. Koselig og lunt hus, veldig god mat - det var kalkun med mye tilbehør, guttene elsket maten. Det var mye prat og mye latter, onkel Asbjørn har alltid gode historier på lager.

 

I dag er siste dagen til Ivar Andre, han drar hjem i morgen tidlig, noen dager før Philip og jeg. Dagene har gått så fort Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden