Familien Sletten

Canada - dag 9

Heldigvis rakk vi å ha en koselig frokost før Ivar Andre måtte reise på flyplassen. Vi spiste frokost på Bear Inn, stamstedet vårt, onkel Asbjørn mener de går konkurs når vi reiser hjem .

 

Når vi kom på flyplassen så var flyet Ivar Andre skulle reise med enda ikke kommet, så han måtte få en helt ny flyrute hjem. Håper og ber om at alt går bra med gutten min Hjerte.

 

Jeg og Philip har hatt en koselig dag i strålende solskinn. Plutselig parkerte vi ved siden av onkel Asbjørn på en liten bensinstasjon i Thornhill, merkelig greie. Han kjørte arbeidsbilen sin, som han har hatt i over 20 år, det er akkurat en slik bil jeg skulle ønsket meg. Vi hadde egentlig reservert en stor pickup som vi skulle leie på flyplassen, men det var så liten km grense på den, så vi måtte bytte til en Jeep. Det er den bilen som står ved siden av onkel Asbjørn sin på bildet. 

 

Han var på vei til huset sitt i Thornhill som han leier ut, så da ble vi med dit. Jeg har lært noe nytt her, her har alle noe som heter shop - vet ikke engang hvordan det skrives. Men det er viktigere å ha en stor shop enn å ha fint hus. Det er en stor og høy garasje, der man kan ha bilene sine, verktøy og mye rart som man tydeligvis trenger. Iflg onkel Asbjørn så er det slik at når mennene her ser på hus, så er det shopen som er viktigst. Må finne ut hvordan man skriver det, da skal jeg gå inn å rette på det her også.

Og selvfølgelig hadde Asbjørn er stor shop her, som han ikke leide ut, den var full av hans egne ting. Forskjellig verktøy og maskiner, mye som han brukte tidligere.

 

Det var et koselig sted onkel Asbjørn hadde, mye fin skog bak huset med en sti nedover skogen. Som ikke jeg torte gå alene ellers skulle jeg veldig gjerne gått meg en tur. Men her er jeg redd for bjørn, det er skikkelig bamseland Kul. Og helt seriøst, hvis det er noen som skulle støte på en bjørn, så var det sikkert jeg.

 

Vi dro å spiste på Polly`s spisested, der hadde de kinamat. Jeg sa det før vi dro dit at jeg spiser egentlig ikke kinamat andre steder enn på Vinstra, for da blir jeg alltid skuffet. Og det ble jeg, det var slik passe godt. Men det var koselig og jeg ble da mett, men vi var enige om at vi drar ikke dit igjen. 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden