Familien Sletten

Snart jul...

Ute er det kommet masse sne og skikkelig julestemning, neste mandag er julekvelden. Alt er i stor kontrast til hvordan jeg har det inni meg.

 

Det å miste Laura Iris har vært så uvirkelig at vi skjønner det fortsatt ikke. Og det at hun i tillegg ble drept gjør det så grusomt at ord kan ikke beskrive hvordan det føles. Jeg kommer aldri til å glemme Laura Iris der hun ligger knivstukket i sneen, tenk at vi virkelig mistet henne på en slik måte.

Det er ufattelig og det er så urettferdig og smertefullt at livet hennes skulle avsluttes på en slik måte. 

 

Vi er heldigvis en stor familie og vi skal alle sammen være rundt Synnøve og hennes familie nå i julen. Sammen skal vi greie å komme gjennom julen, selv om jeg virkelig lurer på hvordan min søster Synnøve skal greie det.

 

I dag skal jeg ut å henge opp lys i trærne og ved inngangen til huset, det virker bare så meningsløst å gjøre det. Jeg skal også få hengt opp julestjernen i vinduet.

 

Etter dette har jeg virkelig lovt meg en ting, jeg skal ta mere vare på familien min, være mere sammen med tantebarna mine. Jeg skal være flinkere med mine venner, bruke tid på det som betyr noe. 

 

Det å reise har alltid betydd mye for meg, alle vet at Didim betyr veldig mye for meg. Didim betydde også mye for Laura Iris, de kjøpte seg leilighet i samme blokk som oss. Derfor har vi så mange gode minner fra Didim og nå betyr de minnene alt. Både mine barn og barna til Synnøve lærte å svømme i bassenget vårt i Ege apt.

 

Tenkte å finne et bilde fra Didim og Laura Iris å sette inn, men jeg ble bare sittende å kikke for jeg har jo uendelig mye bilder av oss med Laura Iris. Har valgt et bilde fra noen år tilbake fra Mavisehir, på bildet er Synnøve med Laura Iris, Linnea og Julian.

 

Ta godt vare på hverandre i denne adventtiden Hjerte

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden