Familien Sletten

2 juledag

Nå er det 2 juledag og vi har vært på vår tradisjonelle julelunsj hos min bror, Synnøve min søster greide ikke å komme og det hadde vel ingen forventet.

 

Målet vårt om å komme gjennom julekvelden er nå gjennomført. Det ble en spesiell kveld med både glede og mye smerte, savn, gråt.

 

Guttene og jeg dro ned tidlig på morgenen og tente lys på graven til Laura Iris, det er så uvirkelig å tenne lys og reise igjen fra henne.

 

16 år og ufrivillig tatt livet av, det er fortsatt helt uvirkelig og vi har fortsatt ikke skjønt at hun aldri kommer igjen. Laura Iris fikk aldri noen mulighet til å si adjø til de hun var glad i.  Heller ikke fikk vi sagt adjø til henne, utenom han som tok livet av henne.

 

Vi dro også på kirkegården rundt kl 1600, da ringte kirkeklokkene til julemessen. Da var det ekstra sterkt å være der, kirkeklokkene minnet meg om begravelsesdagen.

 

Vi var også innom der på kvelden ved 2100 tiden, da var det kommet enda flere lys på graven hennes. Har lagt ut bilde under dette innlegget.

 

Tidligere skrev jeg ofte at det er viktig å ta vare på hverandre, nå har de ordene fått en helt ny mening. Det er faktisk livsviktig for vår eksistens i samfunnet, vi er på tur til å få et samfunn som ingen ønsker å ha. 

Det som ble viktig å hente frem etter at Laura Iris ble drept var alle minnene, opplevelsene, bildene - alt som hadde med henne å gjøre. Jeg prøver å tenke tilbake på samtaler, ord som ble sagt og selvfølgelig ord man skulle ønske man hadde sagt mere av. 

 

Sløs med gode ord Hjerte og gode handlinger Hjerte

Den nydelige engelen på bildet fikk vi søskene av Synnøve og Enor som et symbol på Laura Iris og for alt vi har vært for dem i denne tiden. Den henger på juletreet nå og vil for alltid være en minne om min vakre og gode niese.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden