Familien Sletten

Godt Nyttår

Ønsker alle et fredelig og Godt Nyttår Hjerte. Dette er et ønske jeg virkelig har for alle mennesker på denne jorden. Tenk om det hadde vært mulig å fått slutt på all ondskap, hvorfor er det slik at noen liker å se at andre har det vondt?

 

Nå er det igjen 1 time av 2018. Jeg har vært nede hos Synnøve og familien og spist middag der sammen med hele familien. Runar (bror) og Kari kom med nydelig middag, de har virkelig gjort utrulig mye for oss alle i julen. Vi er jo 5 søsken og med barn og mor så blir det fort mange.

 

Synnøve åpnet middagen med å fortelle om hvordan vi alle var samlet til Nyttårsmiddag hos dem i fjor, det var første gang på 10 år at absolutt alle var samlet. Og nå i ettertid betyr det mye at vi alle var samlet nyttårskvelden i fjor sammen med Laura Iris.

Nå i år manglet Laura Iris og Ivar Andre. Ivar Andre er i New York og feirer Nyttår der, men Laura Iris kommer dessverre aldri igjen.

 

Jeg kjørte Philip til kjæresten sin etter middagen og så dro jeg hjem til hundene mine, vil ikke at de skal være hjemme alene på nyttårskvelden. Og nå kan jeg sitte å gråte og minnes både gode og vonde hendelser i året som har gått.

 

Jeg har ikke i min villeste fantasi forestilt meg at det var mulig å oppleve noe som grusomt som det vi har gjort på en liten plass som Vinstra i trygge Norge. For meg er det ikke trygghet noe sted nå, alt kan faktisk skje samme hvor man befinner seg. Tenker på mor som alltid har vært så redd for oss når vi har vært ute å reist og så skjer det verste som kan skje rett utenfor døra vår.

 

Hørte akkurat på nyttårstalen til Kongen, syns han åpnet så bra:

"Bevar ditt hjerte fremfor alt du bevarer, for livet utgår fra det",  Salomos Ordspråk 4:23.

 

Så hvordan bevarer vi hjertet vårt, forsetter Kongen, "vi gjør det ved å være vennlig mot hverandre, vise respekt ...."  Og at vi hver dag kan være med å påvirke andre mennesker på en positiv måte, det vi gjør kan utgjøre en forskjell.

 

Han sa også at vi måtte huske på at det finnes både det gode og det onde i oss mennesker og hvordan gjør vi at det er det gode som vinner.  

 

En ting har jeg bestemt meg for og det er at jeg skal ikke utsette noe som skulle vært gjort, hvis det innebærer relasjoner til andre mennesker.  

 

Hadde jeg hatt Laura Iris her igjen så skulle jeg brukt mye mere tid på henne, vi hadde planlagt og pratet om ting vi skulle gjøre - men så blir det ikke noe av det og nå er det for sent for alltid.

 

Ønsker deg som bruker tid her inne og leser bloggen min alt godt og bruk tiden din på noe godt Hjerte.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden