Familien Sletten

Ta vare på hverandre.

I dag kom Philip hjem og det var så godt. Philip er lærling og er borte 15 dager og hjemme 12 dager. Og da er det veldig godt for mamma å få han hjem, det er virkelig en ny fase når barna flytter fra hjemme.

 

Men det er ikke noe jeg skal klage på, jeg har 2 friske gutter som er blitt trygge og selvstendige. Og det er jo målet for oss foreldrene og greie å få barna til å stole på seg selv.

 

I dag sto det i GD som er avisen for Gudbrandsdalen: "16-åringen fra Vinstra skal i nye avhør denne uken". Det er helt uvirkelig at alle avisoppslag som har vært pga av drapet på Laura Iris angår min nærmeste familie. Det er godt man ikke vet hva som skal skje og hvordan livet kan forandre seg totalt. 

 

Det gjelder å leve livet, ikke utsett det du tenker du skulle ha gjort. Jeg sa i fjor vinter at når våren/sommeren kommer skulle jeg få med mor og alle barnebarna hennes opp på fjellet og ta et bilde med fotograf.

Dette hadde jeg så lyst til å gjøre, mens mor er frisk og sprek. Selvfølgelig fikk jeg aldri gjort dette, dessverre.

Nå er det for sent, nå kommer jeg aldri til å gjøre det. Det surrealistiske er at det var ikke mor jeg skulle bekymret meg for, det var hennes barnebarn på 16 år som aldri fikk vært med på bildet. Blir lei meg når jeg tenker på hvorfor jeg utsatte dette, tenk så koselig og verdifullt det hadde vært å hatt et slikt bilde.

 

Heldigvis tok jeg bilde 4 dager før hun ble drept av alle søskenbarna, minus Andreas som ikke var tilstede. Dette bildet ble tatt når vi feiret 18 års dagen til Philip.

I løpet av den uken skjedde så mye, jeg og guttene kom hjem en tirsdag fra en fantastisk tur til Canada - vi feiret 18 års dagen til Philip på lørdagen - Laura Iris blir drept på onsdag. Alt dette skjedde i løpet av 9 dager.  Jeg er glad vi hadde den bursdagsfesten for Philip med hele familien, Laura Iris var som vanlig blid og koselig og jeg har masse bilder fra den kvelden.

 

Det beste vi kan gi våre barn utenom vår kjærlighet er gode minner Hjerte.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden