Familien Sletten

3 mnd

I dag er det 3 mnd siden Laura Iris ble drept på den mest grusomme måten jeg kan tenke meg. Det er som å delta i en skrekkfilm som ikke slutter. 

 

Har sittet å sett på bilder i dag og jeg har så mange bilder fra Didim. Er så glad for alle gode minner vi har fra der, så mye fint vi har opplevd sammen.

 

Livet er egentlig veldig rart, hadde ikke vi kjøpt oss leilighet i Didim, ja så hadde vi ikke hatt alle de fine opplevelsene sammen. Pga av at vi kjøpte oss leilighet i Didim så ble de med oss på ferie før de kjøpte sin egen leilighet. Og skulle de kjøpe seg leilighet i Didim så måtte det bli i blokka vår ellers ville de ikke kjøpe. Plutselig ble skulle hun som hadde leilighet under oss selge og da kjøpte min søster og familie den.

 

Laura Iris elsket å være der. Hun kunne ligge inne å se på film eller lese en bok selv om alle de andre holdt på i bassenget. Laura Iris var så kul, hun brydde seg ikke om hva andre mente. Hun var vennlig, blid og utrulig dyktig og klok - det hadde vært spennende å se hvordan livet hennes hadde utviklet seg. Om hun hadde blitt tannlege som hun drømte om, ja det tror jeg hun hadde blitt.

 

Men det får vi aldri vite, får hennes stemme er borte for alltid. Vi skal møtes igjen, Laura Iris.

 

Bildet som jeg har lagt ut ble tatt for nøyaktig 10 år siden, det er av Laura Iris, Ivar Andre, Philip og Linnea. Det er litt dårlig kvalitet på bildet, men jeg har alltid elsket dette bildet. Skal prøve å få redigert det opp til å bli bedre og forstørre det.

 

Jeg håper og ber om at vi alle greier å ta tilbake Didim som er fantastisk feriested Hjerte.

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden