Familien Sletten

Gratulerer!

Nå er klokken halv ett på natta og nå blir det i går da, at Philip tok førerkortet. På bildet er det Philip med kjørelæreren sin etter at han hadde greid førerkortet.

 

Gratulerer skatten min Hjerte. Han er liksom den av mine to gutter som har drømt om førerkort siden han ble "født". Det var nesten litt vemodig når han kjørte meg hjem etter å ha tatt førerkortet og rygget seg ned innkjørselen for første gang med førerkort. Den innkjørselen har han kjørt opp og ned utallige ganger siden han kunne se over rattet, rygget frem og tilbake, ut og inn av garasjen. Og nå kjørte han altså ut i verden med egen bil og førerkort.

 

Nå har begge guttene mine førerkort og jeg kjenner at det er litt rart. Jeg sa til Philip i dag at jeg syns ikke det er lenge siden jeg lå på sykehuset og fødte Philip og vips så er han 18 år og myndig. 

 

Tenk så heldig jeg er som har 2 friske og flotte gutter, bare at som mamma føler jeg at tiden har gått nesten litt for fort. 

 

Bruk tiden godt Hjerte.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden