Familien Sletten

Tyrkia 2019

Tatt fra VG REISE

– Vi ser at Tyrkia blir sommerens mest populære reise, i forhold til vekst. En periode var det ingen som reiste dit, men nå er det på vei tilbake for fullt.

- Tyrkia som ferieland er tilbake for fullt. Det så vi allerede i fjor, men for sommer 2019 så er det en enda tydeligere trend. Man får mye for feriebudsjettet sitt i Tyrkia. I tillegg frister solsikkert vær, høy standard på bosteder og et fantastisk spennende kjøkken mange nordmenn.

 


Jeg blir så glad på Tyrkia sine vegne når jeg leser dette. Tyrkia er for meg et land jeg er veldig glad i. Egeerhavskysten og spesielt Didim området føler jeg som mitt andre hjemsted, er også utrulig glad i leiligheten vår.

 

Hvordan det blir å komme dit ned uten Laura Iris vet jeg ikke.  Det vil alltid være noe som mangler når vi er der sammen med Synnøves familie. Vår solstråle er for alltid borte Hjerte.

 

Gå inn på Direktesending... og se hvordan det er der akkurat nå. Jeg syns det er gøy å gå inn å se enten det er dag eller kveld.

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
03.07 | 13:20

Didim er nydelig og det høres ut som dere koser dere! Hvor anbefaler du å ta tyrkisk bad? Jeg har vært på en nede i ei bakgate til venstre for Ataturk (Sultan)

...
27.06 | 19:36

Ksn jeg få tilsendt katalog over prime blue5?
Er det flre penthose leiligheter igjen på primeblue4? Var der å titta i fjor sommer
På to penthose leiligheter.

...
Du liker denne siden