Familien Sletten

4 mnd

Nå er klokken 01 på natta og det er 1 mars. Ettersom Laura Iris ble drept den 31 oktober er slutten av mnd ekstra vond. I februar var det bare 28 dager, så den 31 var ikke. Allikevel er mnd over og nå er det 4 mnd siden Laura Iris død.

 

En helt frisk og sunn jente ble drept bare fordi en annen ikke ville du skulle leve. Helt meningsløst, ikke til å forstå.

 

Nå er det mulig det har vært mye knivstikking før også, men jeg syns det har vært mye av det de siste mnd. Hører stadig om noen som er alvorlig skadet av kniv, du slår ikke på nyhetene før man hører ett eller annet. Hva er det med oss mennesker, hvorfor må vi gjøre hverandre så mye vondt. Og så store følger alt får, for de som sitter tilbake med sorgen og alle spørsmålene. Du blir så slått i bakken at man vet ikke hvordan man skal reise seg igjen og om man i det hele tatt greier det.

 

Hjerte

Det er så rart med tiden, på en måte syns jeg ikke det er lenge siden, på samme tid syns jeg det er lenge siden og at tiden går veldig sakte.

 

Bildet jeg la ut er det siste bildet jeg fikk tatt av Laura Iris, tatt lørdagskvelden før hun ble drept på onsdagen etter. Laura Iris sitter i midten med hvit bukse.

 

I morgen kveld kommer Philip hjem fra ferien i Polen og det gleder jeg meg til. Trives aller best når begge guttene er hjemme hos meg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden