Familien Sletten

Snart påske.

I dag 13 april fyller Linnea søsteren til Laura Iris 20 år. Det blir en dag fylt av glede og sorg. Stor glede fordi Linnea fyller 20 år og det skal vi feire. Dessverre blir det også stor sorg for Linnea fordi Laura Iris ikke er tilstede for å feire bursdagen hennes. Hun kommer aldri til å være tilstede mere.

 

Og rett før bursdagen hennes kom også resultatet av utredningen på den drapssiktede gutten som drepte Laura Iris, at han ikke er strafferettslig tilregnelig. Bakgrunnen for denne avgjørelsen vet vi ikke. Men for oss nærmeste er det akkurat nå helt ufattelig at det ble tatt en slik avgjørelse. Gutten hadde planlagt dette drapet i flere måneder ned til minste detalj.

 

Og nå kommer påsken, som er en spesiell høgtid for familien. Hadde alt vært som normalt i familien til min søster hadde de hatt planer for påsken. Enten hadde de reist på fjellet eller så hadde de reist til Didim. Nå skal de være hjemme. Familien er ødelagt og det var målet til gutten.

Men jeg håper og ber om at de skal greie å reise seg igjen.

 

Selv har jeg tenkt å reise på hytta på fjellet etter bursdagen til Linnea, håper kanskje at hun blir med noen dager. Det er liksom dette med å kose seg når jeg vet at min søster er så langt nede som hun kan komme. Det er så store kontraster mellom det å glede seg, samtidig som man er så full av sorg. Alt er godt og vondt samtidig, vet ikke om livet noen gang blir normalt igjen.

 

Ønsker alle en god påske Hjerte.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden