Familien Sletten

Siste dag i påsken.

Da er jeg og hundene hjemme igjen. For et vær det har vært denne påsken, kun en dag jeg har sett skyer og det var i går. Da var det grått nesten hele dagen og jeg lå / satt inne og leste bøker og gikk turer med hundene.

 

Ellers har det vært blå himmel og sol hver dag. Denne påsken har vært full av kontraster, vond fordi vi mistet Laura Iris og allikevel har det vært gode stunder. Har sittet ute i solen og alt har egentlig vært fantastisk, allikevel har jeg sittet å grått bak solbrillene mine når jeg har vært alene.

 

Jeg har vært mye alene med hundene, var sliten før jeg kom innpå fjellet så jeg har egentlig gjort minst mulig. Lagt meg tidlig, gått mange turer med hundene, sittet i solen, lest bok.

I tillegg til dette har jeg vært sammen med begge brødrene mine og den ene broren min har stor familie, det har vært veldig koselig. De har hytte like ved. Har også slekt som nærmeste nabo på hytta, har vært trygt og godt og hatt de der.

Jeg har hatt besøk av venninne fra Oslo og hennes familie. Jeg har også vært sammen med min barndomsvenninne og hennes familie, det har også vært veldig fint. De har også hytte i nærheten og de vet om alt som har skjedd og jeg føler at jeg kan slappe av sammen med dem. Og så har mine gutter vært innom, så når jeg ser hva jeg har skrevet opp her så har jeg gjort mye denne påsken.

 

Midt oppi alt har jeg hatt dårlig samvittighet for min søster og hennes familie, fordi jeg vet at de har hatt grusomme dager. Påskefeiring uten Laura Iris, alle kan skjønne at det har vært vondt. Pluss all info som kommer i forbindelse med utredning av drapsgutten og rettsaken.

 

Jeg og Linnea (Laura Iris sin søster) reiser vekk neste helg og blir borte i 14 dager. Håper på gode dager for Linnea, slik at hun kommer styrket hjem igjen.

 

Må si at de som har kost seg aller mest på fjellet er hundene, de har fått gått lange turer med meg. De har ligget ute hele dagen i solen, flyttet seg etter hvor jeg har sittet.

 

Vi startet alle dagene med å gå lang tur og så satte jeg med i en god stol ved trappa med en iskald iskaffe og slappet av i solen og hundene lå på trappa (på et skikkelig tykt ullpledd). Hvis ikke noe annet skjedde, ble vi sittende og liggende der lenge.

 

Da er dette dagens siste dag i påsken og i morgen er det hverdag igjen. Jeg håper alle som følger meg på bloggen min har hatt en fin påske. Det er dessverre sikkert flere som ikke har hatt det enkelt i påsken.

Livet er ikke for amatører Hjerte.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.06 | 19:32

Stor klem til hele familien fra oss. Tankene er hos dere.

...
29.04 | 19:46

Hei fra den 19/8 og til med 25/9 lurte vi på om det var mulig å leie en leilighet for
2 . Har leid på prime blue for ca 3 år siden gjennom en norsk dame

...
12.07 | 13:15

Hei. Ja jeg skal sende katalog til deg og sjekke ut hva som er ledig på Prime Blue 4. Sender deg svar på mail :).

...
12.07 | 13:15

Hei, vi bruker den som du har vært på, jeg har faktisk ikke prøvd noen andre. Men vi har vært fornøyde med den :).

...
Du liker denne siden